Minden, amit tudnod kell az Icona Pop-stílusról

Az ”I Love It” című slágerükkel befutott Icona Pop páros; Caroline Hjelt és Aino Jawo nem csak zenéjükkel tűnnek ki a popelőadók tömegéből, de öltözködésüket sem bízzák a véletlenre. A lányok életigenlése minden klipjükből teljes erővel hat, és ebben nem csekély szerepet játszik vagány, bátor öltözködési stílusuk.

A siker stílusa

A svéd duó tagjai 2009 óta próbálnak betörni a popzenei piacra és idén nyáron végre el is érték mindenkor álmukat, hisz tőlük hangos a rádió! Laza skandináv stílusukat az elmúlt évek alatt tökélyre fejlesztették, és mára úgy festenek, mint két teljesen ellentétes, de egymást mégis tökéletesen kiegészítő popdíva.

A lezser, korlátolt – fekete, fehér, szürke – színpalettán mozgó ruhatáruk egyaránt áll jól a fiúsan rövid hajú Ainonak és a hófehér bőrű, vörös Carolinenak.

Trükkök

A titok a minimalizmusban rejlik, nem is gondolnánk, hogy ilyen gyér színhasználattal feltűnő összeállítások is születhetnek. Sok múlik a jó tervezőkön, Icona Pop főleg Helmut Lang és Alexander Wang ruhákat részesít előnyben, ezek közül a vadabb darabokat vegyíti szolidabbakkal, így egészen egyedi hatást produkálva.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Fő erejük a keményebb Doc Martens bakancsokban és motoros dzsekikben rejlik, de ahogy a képeken is látszik, nem vetik meg az elegánsabb ruhadarabokat sem. Na és mit kell tudni a kiegészítőikről? Hogy feltűnőek, nagyok és elmaradhatatlanok!

Nézd meg, milyen dögösek ezek a viseletek élőben:

Fotók: wearebigbeat.com, last.fm, vogue.com, thelineofbestfit.com, narzipan.blogspot.com, thoughts.com, ladygunn.com, billboard.com, teenvogue.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!