Fashion&Beauty

Gondoltad volna? A micellás víz nemcsak a bőröddel, de a hajaddal is csodákat művel

A micellás víz már régóta népszerű termék, hiszen a smink eltávolítása mellett megőrzi a bőr természetes olajait. De tudtad, hogy a micellás vizet akár a hajadra is használhatod?

A micellás víz hatásai a hajra

Hogy mi is valójában a micellás víz titka? Nos, talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom: a micellák. Ha pedig sikerül megértenünk a micellák mögött rejlő tudományos hátteret, már az is egyértelmű lesz, milyen jótékony hatással lehet hajunkra és fejbőrünkre egyaránt. Olvass tovább, ha kíváncsi lettél!

Azok, akiknek festett hajuk, vagy éppen száraz fejbőrük van, valószínűleg már mindenféle csodaszert kipróbáltak, hogy a természetes olajok eltávolítása nélkül tisztíthassák hajukat, fejbőrüket. Kevesen gondolnánk viszont, hogy, mivel a micellás víz nem tartalmaz szulfátokat, gyengéden képes eltávolítani a szennyeződéseket és nem csupán az egyenes, de a göndör és hullámos haj ápolására is alkalmas.
Kattints a további képekért!

A micellás víz szinte minden nő fürdőszobapolcán megtalálható, azonban mint kiderült, mindvégig rosszul használtuk ezt a bőrápolási terméket.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.