Fashion&Beauty

Meryl Streep egyetlen szépségtitokra esküszik, ami szó szerint ingyen van: a bőrgyógyász is ugyanezt tanácsolja

Fiatalos ragyogásának és üde bőrének köszönhetően Meryl Streep egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy hetvenes éveiben járó hölgy. Vajon mi lehet a titka?

A szakember szerint is kiváló módszer

Meryl Streep kivételes tehetsége és hihetetlen színészi játéka révén vált az egyik legelismertebb és legkedveltebb színésznővé a világon. Karrierjét a rendkívüli sokoldalúság mellett a hatalmas szorgalom, valamint precizitás is jellemzi, mindez pedig lehetővé teszi számára, hogy szinte bármilyen karaktert hitelesen megformáljon. Karizmatikus, alázatos személyisége, illetve az, hogy mindig próbálja új területeken kipróbálni magát, csak még vonzóbbá teszi őt rajongói szemében. Az pedig csak hab a tortán, hogy mindemellett kisugárzása is rendkívül inspiráló, hiszen 74 esztendős kora ellenére is pontosan olyan remek formában van, mint évtizedekkel ezelőtt – ez azonban nem csupán a jó genetikának köszönhető, hanem annak is, hogy a bőrápolás terén is a tudatosság híve. Galériánkban eláruljuk, milyen szépségtrükkre esküszik a háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas filmcsillag:

Sokan talán elsőre azt feltételezik, hogy Meryl Streep méregdrága hidratálóknak és luxusmárkák által forgalmazott szérumoknak köszönheti porcelánbőrét, valójában azonban a színésznő legnagyobb szépségtitka egy fillérbe sem kerül.
Kattints a további képekért!

A színésznő karaktere ugyan meghalt az első epizódban, ám nem biztos, hogy ez a körülmény meggátolná a visszatérését.

Leadfotó: Michael Buckner/Variety via Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...