Ezért kell akkor is melltartót viselned, ha otthon vagy - súlyos gondokat is okozhat, ha nem teszed

Sokan nem viselünk otthon melltartót, de ezzel többet ártunk, mintsem használnánk. A következőkben eláruljuk, miért érdemes home office-ban is hordani a fehérneműt.

Mindennapi kényelem

A Covid azt is magával hozta, hogy sokkal többet tartózkodunk otthon, mint korábban valaha. Lehet, hogy most nyitott a világ, de ki tudja, mikor kényszerülünk újra a négy fal közé. A járvány az öltözködést is átalakította, a kényelem lett a fő szempont - pedig vannak olyan "szabályok", melyeket érdemes betartani ezen a téren. Az egyik ilyen a melltartó viselése - a lakásban is.

Mióta otthonról dolgozunk, szinte természetessé vált, hogy mosatlan hajjal, kényelmes melegítőben végezzük a munkánkat nap mint nap. Ezzel nem feltétlenül van baj, viszont van valami, amire érdemes odafigyelni: a melltartóviselésre. Szakértők mondták el, hogy miért fontos, hogy igenis hordjuk a fehérneműt.

Támogatás

A Figleaves vállalat ruhatechnológusa szerint "mindannyiunknak szüksége van a melltartóviselésre, hiszen a melleinknek is kell az erősítés – a súlyuk miatt romolhat a testtartásod, ami hátfájáshoz vezet (...) Ha nem támogatod a melleidet, a Cooper szalag károsodhat, ami pedig ahhoz vezet, hogy elkezdenek lógni".

Alexandra Thrower, a Chantelle brandmenedzsere szerint ráadásul minél nagyobb mérettel áldott meg a sors, annál inkább érdemes erre odafigyelni. Hiszen a gravitáció mégiscsak dolgozik.

Melltartó

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2