Fashion&Beauty

Hat menő ruhamárka, amelyről nem is tudtad, hogy valójában magyar

Vannak olyan - eredetileg hazai - ruhamárkák, amelyekről nem gondolnád, hogy magyarok, mert annyira "külföldiül" hangzanak. Összegyűjtöttünk hatot a leghíresebbek közül.

Magyar márkák

A legtöbb divatcég szeret valamilyen nagyon hangzatos nevet adni a márkájának/márkáinak, hogy jobban megragadjon az emberek fejében, fülében. Talán ez az oka, hogy sok magyar brandről nem gondoljuk, hogy hazai, mert annyira "külföldinek" tűnik a név alapján. Most ezek közül összegyűjtöttünk hatot. Biztos van legalább egy olyan a repertoárban, amin te is meglepődsz.

Budmil
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Retro Jeans, Devergo

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...