Fashion&Beauty

Senki sem akart ruhát készíteni Meghan Markle-nek: ezért kerülték a legnagyobb divattervezők a hercegnét

Meghan Markle ma már a legnagyobb luxus divatmárkák szettjeiben lép a nyilvánosság elé, azonban volt idő, amikor erről még csak álmodni sem mert volna.

Nagyot fordult vele a világ

A brit királyi családdal ápolt feszült viszonya, valamint megosztónak számító személyisége ellenére Meghan Markle ma már a világ egyik legnépszerűbb nőjének mondhatja magát, aki Harry herceg mellett igazi divatkirálynővé formálódott – stílusa és ízlése nők millióit inspirálja nap mint nap, hiszen legyen szó bármilyen alkalomról, mindig megtalálja az egyéniségéhez, illetve az alkatához legjobban passzoló darabokat. Elismert divattervezők ruháit viseli még a legegyszerűbb kiruccanásokon is, akik szinte egymással versenyezve keresik a kegyeit – azonban volt idő, amikor a neves szakemberek szóba sem álltak vele, ráadásul nem is akármilyen okból kifolyólag. Részletek a galériában!

Meghan Markle öltözködési szokásairól ódákat lehetne zengeni, hiszen elegáns, nőies, sportos és laza szettekben is mindig méltóságteljesen, valamint rendkívül előkelőn néz ki.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle arcbőre egyszerűen hibátlan, ami főként annak köszönhető, hogy évek óta egyetlen termékre esküszik.

Leadfotó: Anwar Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Express

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!