Fashion&Beauty

Margot Robbie kosztümjét akarja most mindenki: ez a szett maga a tökély

Margot Robbie ismét Barbie babának öltözött, a tőle megszokott módon pedig ezúttal is egy szemkápráztató szerelést választott magának.

Mindenkit levett a lábáról a mesés Chanel szettben

Hazánkban is hatalmas sikert aratott a tavaly debütált Barbie című film, melyben a mindig csodás Margot Robbie alakítja a főszerepet. A bemutató óta a gyönyörű színésznő sokszor utalt a karakterre az általa viselt outfitekkel, melyek egytől egyig mind pazarul mutattak rajta – egyik nagy kedvencük volt például a "Solo in The Spotlight" elnevezésű szett, melyet a híresség a Los Angeles-i premier apropóján öltött magára. Margot a legutóbbi nyilvános megjelenésén sem okozott csalódást a ruhaválasztását illetően, ráadásul legnagyobb örömünkre most is a világhírű baba megformálójaként pózolt a kameráknak; galériánkban megmutatjuk, milyen pompásan mutatott talpig rózsaszín Chanel szettjében!

Szinte elképzelhetetlen, hogy Margot Robbie valaha is hibázzon a ruhaválasztását illetően, a Barbie-stílust pedig mintha csak neki álmodták volna meg. A színésznő mindig óriási feltűnést kelt, valahányszor kilép az utcára, s pontosan így történt ez az Oscar-jelöltek ebédjén is.
Kattints a további képekért!

A Barbie film több szempontból is kiemelkedett az idei év alkotásai közül, az egyik ilyen szempont pedig természetesen a filmben megjelenített csodaszép, rózsaszín szettek.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.