Fashion&Beauty

Maradj friss a párás, fülledt napokon is!

Nyáron nem csak a forróság miatt kell aggódnunk, de a fülledt, párás napokon is védekeznünk kell a kellemetlen szagok ellen, hisz ilyenkor is fokozottabb az izzadás. Íme pár szuper tipp, hogy egész nap friss és finom illatú maradj!

A tusolás

A fülledt és párás napokon nincs is jobb, mint egy frissítő zuhany, bár arra érdemes figyelni, hogy milyen hőmérsékletű vízzel frissítjük fel magunkat. A legjobb a testhőmérsékletűnél kicsit hűvösebb víz, de ne legyen sokkal hidegebb, mert akkor a jóleső zuhany után még jobban fogunk izzadni.

Edzés után

Edzés után egyből rohanunk a zuhanyzóba, pedig nem ártana várni egy kicsit, mielőtt letusolnánk, hogy lehűljön a testünk. A frissítő zuhany alatt teljesen visszaállhatunk a normál hőmérsékletre, majd jöhet egy kellemes illatú izzadásgátló is.

A jó parfüm

Nyáron érdemes csínján bánni a parfümmel, mert a felhevült bőrön erősebben hat az illat. Ilyenkor még fontosabb, hogy a deo és a parfüm azonos illatcsaládból kerüljön ki.

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.