Hirdetés

Ők voltak a „divatos” díjátadó legszebbjei – Ragyogtak a sztárok a Los Angeles Fashion Awards vörös szőnyegén

A II. Los Angeles Fashion Awards-on olyan nagy nevek vehettek át díjakat, mint Karl Lagerfeld vagy Carine Roitfeld. Az összes szempár mégis az alábbi hölgyekre szegeződött, meg is mutatjuk, miért.

Nicole Ritchie

Ami Gigi Hadidnál nem tetszett, az Nicole Ritchie-nél már annál inkább. A ruha szerencsére nem teljesen átlátszó, a felsőrésze pedig nagyon szexis. Habár nekünk akkor tetszene a legjobban, ha a bugyi egyáltalán nem látszana át, de talán hamarosan kikopik majd ez a trend a vörös szőnyegről.

Jennifer Lopez

Az énekesnő önmagához képest nagyon szolid és elegáns volt. Első látásra egyszerűnek tűnő fehér ruháját temérdek ékszerrel és erősebb sminkkel dobta fel. Érdekes, hogy szinte Pamela Andersonéval azonos cipőt választott. Nála azért sokkal sikeresebb volt a választás.

Kaia Gerber és Carine Roitfeld

Cindy Crawford lánya testvérével, Preston-nal érkezett (a képen balra) és felnőtteket megszégyenítően elegáns volt fekete görögös hangulatú ruhájában. Carine Roitfeld, a francia Vogue egykori főszerkesztője egy csodaszép, fekete csipkével díszített estélyit viselt, ami egyszerre volt friss, franciás, picit sportos és szofisztikált. Nem egyszerűen elérhető kombináció.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!