Fashion&Beauty

Csodaszép kreációkban pompáztak a sztárok a londoni divathéten - Galéria

Összegyűjtöttük az elmúlt hetek legsikkesebb ruhakölteményeit.

Londonban parádéztak a világsztárok

Párizs és Milánó mellett a divatvilág szerelmesei a Londoban tartott divathetet várják a legjobban. Az idei évben ugyancsak nagy sikert aratott a rendezvény, hiszen a világ jelenleg leghíresebb és legnépszerűbb szupermodelljei mind megfordultak a kifutókon. A legnagyobb sztárok sem hagyták ki a fantasztikus divatshow-kat, az első sorokban szépen egymás mellett sorakoztak az ipar nagyágyúi és elkötelezett rajongói. Ahogy a modellek a catwalkon, úgy ők sem aprózták el a megjelenésüket a vörös szőnyegen. A következő összeállításunkban most megmutatjuk a legjobban öltözött hírességeket.

A sok csinos híresség előtt szenteljünk néhány döbbent másodpercet Billie Eilish énekesnő megosztó szerelésének is

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.