Fashion&Beauty

Letícia lezser szettje az idei tavasz nagy kedvence: a királyné fenséges ruhája telitalálat volt

Letícia már nagyon készül a jó időre: a spanyol királyné egyre színesebb ruhákat ölt magára, legutóbbi választása pedig egész egyszerűen zseniális volt.

Tavaszi hangulat

Letíciától már megszoktuk, hogy minden egyes alkalommal, valahányszor feltűnik a nyilvánosság előtt, megjelenésével sokakra hat inspirálóan. Rajongói imádják górcső alá venni éppen aktuális szerelését, és persze mindig kíváncsiak, hogy az előkelőség mely divatházból szerezte be az általa viselt kabátot, nadrágkosztümöt, magassarkút vagy kézitáskát. Noha megtehetné, hogy kivétel nélkül csakis méregdrága, tervezői luxusdarabok mellett teszi le a voksát, VI. Fülöp felesége mégis gyakran vásárol előszeretettel fast fashion boltokban, ezzel bebizonyítva, hogy a jó stílus nem a pénzen múlik. Legutóbbi outfitje inkább a magasabb árkategóriába esik, az előkelőség viszont fontosnak tartotta, hogy kihangsúlyozza szeretett hazájához fűződő hűségét és támogatását, ezért ezúttal egy népszerű spanyol tervező ruhájába bújt. Galériánkban megmutatjuk, milyen ragyogósan festett benne a királyné:

Letícia a minap Salamanca városában tett látogatást; amíg kint tartózkodott a friss levegőn, magán viselte a korábban már bemutatott, gyönyörű Carolina Herrera szövetkabátját.
Kattints a további képekért!

Vannak bizonyos szabásformák, színárnyalatok és stílusjegyek, melyek korántsem a mainstream divatba sorolandók, így viselésük igencsak merész döntésnek számíthat. Nos, úgy tűnik Letícia királyné minderre fittyet hány, mi pedig nem tudunk neki eléggé hálásak lenni ezért.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.