Legyél partikirálynő! - 5 ultradögös szépségtrend

Ha kipróbálod ezt az 5 ultraszexi szépségtrendet, garantáltan te leszel a sztár az éjszakában! Ugorj bele egy csini ruhába, rúzsozz, tupírozz és fix, hogy minden pasi téged visz majd a táncba.

Csábító tekintet

A füstös szemsmink még mindig nem ment ki a divatból, így bátran válasszunk egy ilyen merész és nem mindennapi megoldást. Ennél a sminknél nem kell félned, hogy túlzásba esel, ám még szexisebb és hangsúlyosabb lesz a tekinteted, ha a szádat csak épphogy színezed egy kevés ajakbalzsam segítségével.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

A tökéletes szemsmink elkészítéséhez ecsettel oszlass el egy kevés krémes festéket a teljes szemhéjadon, illetve az alsó szempillák tövében, majd a vonalak végét húzd ki a szemöldököd külső vége irányába. A széleket lágyan satírozd el úgy, hogy a szín belülről kifelé haladva egyre árnyaltabb legyen. A pillákra pedig jöhet még két réteg szempillaspirál és már kész is.

Csillogj-villogj!

A közelgő nyár valamiért mindig magával hozza a 70-es évek diszkóhangulatát és a csillogást is, ezért a kifésült loknijaidat bátran bolondítsd meg egy kevés csillámmal. A retró frizurához pedig retró smink dukál, ezért használj csillámos vagy gyöngyházfényű szemhéjpúdert. Két színt használj s a világosabbal emeld ki a szemöldökcsontodat. A szemedet lágyan kontúrozd körbe szemceruzával, de az alső pillák pereméről se feledkezz meg.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!