Légy díva, viselj sötét rúzst!

Fekete cseresznye, csokoládébarna, borvörös, vagy épp éjfekete. Légy merész és próbáld ki a vadító árnyalatokat rúzs formájában is! Te melyiket választanád?

Sötét tél
A tél magával hozta a sötét színek divatját, de nem csupán az öltözködésben. Nagyon divatosak az egészen sötét tónusú rúzsok is. Legjobban az egészen világos, szinte sápadt arcszínnel érvényesülnek, azonban a sötétebb bőrtónusokhoz is nagyon jól mennek, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot.

Hogyan válassz?
Amit figyelembe kell venned a rúzs kiválasztásánál, azok a te színeid: hajszíned, bőrszíned, szemszíned árnyalata. Olyat válassz, ami kiemeli az egyéni jellegeidet, például szemszíned, de az is jó ötlet, ha jellegeiddel megegyező, „beleolvadó” színt választasz. Például világos kék szemhez nagyon jól megy egy borvörös rúzs, de ha barna a szemed és hajad színe is, akkor egy csokoládébarna rúzs nagyon jól állhat.

Ha biztosra mennél: a vörös rúzs
A vörös rúzs az, ami egyszerűen mindenkinek jól áll: a sötétebb bőrtónusokkal tökéletes harmóniában van, a világossal pedig remek kontrasztot alkot. Ha biztosra akarsz menni, és egyben nagyon dögös lenni, akkor fesd vörösre a szád. Jól mutat hozzá a fekete tusvonal a szemen. Ha franciásan sikkes szeretnél lenni, akkor próbáld ki a párizsi nők kedvenc sminktrükkjét: a vörös rúzsodon kívül szinte alig legyen rajtad más smink. Így egyszerre lehetsz természetes, ártatlan és szexi.

Még több sminktrendet találsz itt.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!