Fashion&Beauty

Látványos arclifting COG szálakkal: FTC szálazás érett bőrre!

Szarkalábak, megereszkedett bőr vagy arcformázás – gyakori okok azok körében, akik orvos-esztétikai központba látogatnak szépülés céljából. A modern technológiának köszönhetően a bőrgyógyászok ma már olyan természetes és biztonságos anti-aging eljárásokat tudnak javasolni számukra, mint az FTC szálbehúzás, azaz felszívódó szálakkal végzett arclifting, amely nem sebészeti úton biztosít kimagasló eredményeket és hosszú időn keresztül képes megtartani regeneráló hatását a bőrben. Épp ezért ez az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb esztétikai eljárás – az ún. COG szálak például szinte csodát művelnek az érett bőrrel. Mit kell tudni a felszívódó szálakról és kinek ajánlott a kezelés? Tudj meg róla többet és olvass tovább.

Kinek javasolt az FTC szálbehúzás?

Az FTC szálbehúzás természetes megoldást kínál a bőrfiatalítás területén, így kiváló választás lehet mindazok számára, akik ódzkodnak a műtéti beavatkozásoktól, az altatástól, vagy a hosszas felépülési időtől, szeretnék megelőzni és lassítani az idősödés látható jeleinek felbukkanását, vagy már a kialakult problémán akarnak enyhíteni.

A feszesítés és emelés mellett a különféle kialakítású és hosszúságú szálakkal megszabadulhatunk a nemkívánatos tokától, szem alatti karikáktól, formázhatjuk a szemöldökünk ívét, az orrunk vagy épp arcvonalainkat, de alkalmazhatjuk a dekoltázs, a felkar, a has és a comb bőrének feszesítésére is.

Hogyan fejtik ki hatásukat a felszívódó szálak?

Az eljárás során az orvosok lebomló, sebészek által is használt PDO (poli-dioxanon) anyagú steril szálakat helyeznek a bőrszövet megfelelő mélységébe, melyek nem csak a bőr megemelésére, felszínének kisimítására szolgálnak, de a szövet szilárdságának fokozásán túl hosszabb távon serkentik az új kollagénrostok termelődését és megfelelő szöveti támaszt biztosítanak. Így tehát tulajdonképpen belülről építik újjá és fiatalítják meg a bőrt. Amennyire ijesztőnek tűnhet elsőre az eljárás, annyira biztonságos és fájdalommentes – a kezelést megelőzően ugyanis minden esetben helyi érzéstelenítés történik, a szálak pedig nem allergizálnak és nem alakul ki idegentest-reakció.

Megereszkedett bőrre COG szálak

A COG szálakat méltán nevezhetnénk akár varázsfonalaknak is, hiszen hatékonyan és látványosan emelik, emellett támasztják meg az idős korral járó, vagy akár erőteljes fogyás hatására megereszkedett bőrt. Ezek a fogakkal egy-vagy akár többirányban ellátott szálak belekapaszkodnak a bőrszövetbe és megemelik azt, ezáltal biztosítva a lifting-hatást és a bőrszövet minőségének javulását. A COG szálakból is többféle létezik vastagság, hossz, alak, fogak iránya stb. szerint, amelyek közül a szakorvos a bőr állapotának megfelelően, személyre szabottan választja ki a páciens számára szükséges típust a legjobb eredmény eléréséért.

Milyen szálakat alkalmazunk még?

A nagyobb hatékonyság érdekében a COG szálakat többnyire mono, azaz sima szálakkal kombinálják, amire különösen akkor van szükség, ha a bőr pergamen-szerűen vékony. Ebben az esetben ugyanis első lépésként a bőr tömörségének helyreállítása és a kollagéntermelődés fokozása a cél, ezután vetjük be a COG szálakat az erőteljes lifting hatás érdekében. A szálak segítik az aknés hegek enyhítését is, hiszen a hatásukra beinduló önregenerációs folyamat támogatja a sebgyógyulást, a bőrfelület pedig egyenletesebbé válik.

Nyerd vissza bőröd feszességét, foglalj időpontot bőrfiatalító FTC szálbehúzásra ide kattintva, vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.