Fashion&Beauty

Már az utcán sem ismernéd fel a Twin Peaks hajdan gyönyörű sztárját: szörnyen elcsúfította a botox a magyarok egyik kedvenc színésznőjét - Fotók

Lara Flynn Boyle 1990 és 1991 között alakította Donna Hayward karakterét David Lynch kultsorozatában. Azóta azonban eltelt bő három évtized, és a színésznő - aki később Jack Nicholson barátnőjeként került az újságok címoldalára - látványosan megváltozott.

Nem Fortuna vigyázó tekintete kísérte a karrierjét

A most 53 éves Lara Flynn Boyle nem futott be fényes karriert Hollywoodban, pedig a kezdetek sokat ígértek: 1990 és 1991 között Donna Hayward karakterét játszotta David Lynch kultikus tévészériájában, a Twin Peaksben. A fiatal, gyönyörű és érzékeny színésznőért a magyar nézők is epekedni kezdtek, és Boyle később néhány híres nagyjátékfilmben (Promenád a gyönyörbe, A boldogságtól ordítani, Men in Black II) is feltűnt, Hollywood mégsem tudott mit kezdeni vele. A Twin Peaks óta eltelt három és fél évtized, és a korosodó színésznő ugyanazzal a fegyverrel próbálta meg legyőzni az időt, mint a legtöbb kortársa: a botox megszállottjává vált. Lapozz, galériánkban mutatjuk, veszedelmes szenvedélye hogyan alakította át a szebb napokat látott színésznő külsejét.

Egykoron a lábai előtt hevertek: a nyolcvanas-kilencvenes években Lara Flynn Boyle Hollywood egyik legdögösebb színésznőjének számított.
Kattints a további képekért!

Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...