Egyszerűbb, mint gondolnád! - Így lehet neked is olyan szép lábad, mint a modelleknek

A nyár közeledtével előkerülnek a szekrény mélyéről a szandálok, papucsok, magas sarkú cipők. Ám nem elég a cipőinket felkészíteni a szezonra, lábfejünknek és lábszárunknak is igénye van a gondoskodásra. Ha te is olyan szép és ápolt lábakra vágysz, mint amilyen a kifutón sétáló modelleknek van, akkor figyelj! (x)

Nyári készülődés a lábápolás mesterhármasával

Mindezt könnyen és hatékonyan megoldhatjuk 3 különböző HERBioticum termékkel, melyek természetes növényi kivonatokat és olajokat tartalmaznak, svájci receptúra alapján készülnek, valamint parabénmentesek és nem tartalmaznak mesterséges szín- illetve illatanyagot sem.

Paraffinolajos kozmetikai kezelés otthon

A HERBioticum Talppuhító balzsam hozzáadott paraffinolaj tartalmának köszönhetően megváltás a száraz bőrrel küzdőknek. Nemcsak intenzíven hidratálja a bőrt, de fiatalabbá is teszi, védőréteg képző képességének köszönhetően pedig megakadályozza a bőr kiszáradását. Különleges, speciálisan kifejlesztett hatóanyag-komplexummal rendelkezik. Erőteljes bőrpuhítóként használható az igénybevett, kiszáradt, kirepedezett sarok, lábfej és könyök mindennapi ápolására.

Természetes teafaolajos lábápolás

A HERBioticum Sarokpuhító krém hatékonysága a teafaolaj és az urea kettős hatásán alapszik, amikor még nincs szükség erőteljes bőrpuhításra. A teafaolajt régóta alkalmazzák a bőr ápolására, fertőtlenítésére, a bőr allergiás reakcióinak csökkentésére. Ezenkívül gombaölő tulajdonsága és gyulladáscsökkentő hatása is ismert. Lábfejünkbe masszírozva élénkíti a vérkeringést, elűzi a kellemetlen illatokat, friss könnyed érzést biztosít a krém használójának. A krém 10% urea-t tartalmaz, mely elősegíti a bőr rugalmasságának és hidratáltságának megőrzését. Ajánlott megelőző kezelésre a sarok kirepedezése, bőrkeményedések kialakulása ellen.

Növényi kivonatokkal a visszeres és elnehezedő lábak ellen

A HERBioticum Vadgesztenyés lábápoló krém használatával nem fogunk elfeledkezni a lábszárunk védelméről sem. A krémben található természetes vadgesztenye kivonat magas eszcin tartalma miatt sikeresen alkalmazható visszeres panaszok enyhítésére, ugyanis csökkenti a kis erek áteresztőképességét, ezáltal megszűnteti a szövetekben a vízfelhalmozódást. Összetevőinek köszönhető keringésfokozó hatása, mely segít megszüntetni a végtagokban fellépő feszülő érzést, ezáltal frissíti, vitalizálja az elgémberedett, duzzadt végtagokat. A lábba bedörzsölve a krémben található hatóanyag csökkenti a nehéz láb érzést, mérsékli az érgyulladást, erősíti az érfalakat, ezzel mérsékelve a visszér okozta tüneteket.

I love my life!

A krémek külön-külön, egyenként vagy akár együttesen alkalmazva is segítségünkre lehetnek az esztétikus, ápolt láb kialakításában, hogy megfelelő magabiztossággal, egészségesen készüljünk a nyárra, hiszen a nő legszebb ékszere a lába. A termékek megvásárolhatóak az ismert patikákban és nagyobb bioboltokban.

Oldalak