Fashion&Beauty

Az év legszebb koszorúslány ruhái, amikben minden nő jól néz ki

Mi nők, egyszerűen imádunk esküvőkre járni - főleg, ha olyan különleges szerepet tölthetünk be, mint a kedves menyasszonyunk koszorúslánya! Bár a tökéletes alkalmi ruhának ilyenkor több szempontnak is meg kell felelnie, nekünk mégis sikerült megtalálni az év legszebb koszorúslány ruháit, melyekben minden nő fantasztikusan fog festeni!

A tökéletes koszorúslány ruha megtalálása könnyebb, mint gondolnánk

Egy esküvőnél különlegesebb rendezvény talán nincs is egy nő életében: ilyenkor mindennek tökéletesnek kell lennie, beleértve a nyoszolyólányok ruháját is. Bár minden nő más stílussal, testalkattal és preferenciával rendelkezik, ez egy olyan alkalom, amikor a legtöbbünknek kompromisszumot kell kötnie azért, hogy dolgok a menyasszony elképzelése szerint menjenek.

Most egy olyan válogatást hoztunk el nektek, melyben az év legszebb koszorúslány ruháit mutatjuk be. A legtöbb közülük olyan fazon, ami mindenkinek jól áll; a gyönyörű pasztellszínek ellen pedig senkinek sem lehet kifogása. Nézelődjetek bátran és válasszátok ki a kedvenceiteket a cikk alján lévő képgalériánkban - rengeteg időt meg fogunk nektek spórolni!

A tökéletes koszorúslány ruha kiválasztásánál több fontos szempontot is érdemes figyelembe kell venni: az első és a legfontosabb az, hogy a menyasszony mindig jóváhagyja a ruhát! Ideális esetben a vásárlás a menyasszonnyal együtt történik, ha azonban erre nincs lehetőség, a ruha megvásárlása előtt mindenképpen kérd ki a menyasszony véleményét. Amennyiben az általad kiválasztott ruha nem tetszik neki és eddig nem mondta, kérdezd meg bátran, hogy milyen ruhában szeretné látni a koszorúslányait az esküvőn.

Második szabály, hogy soha ne ragyogd túl a menyasszonyt! Ne vegyél fel túlságosan mélyen dekoltált, kihívó, csillogó-villogó darabokat, se rikító, feltűnő színeket, mert akkor elveszed a figyelmet a menyasszony külsejéről. Nem árt, hogy ha az illemtan szerinti tiltott ruhaszíneket (fekete, fehér, vörös) is kihagyjuk az esküvőn, de ha a menyasszonynak különleges kérései vannak, az is lehet, hogy pont ilyen színben szeretné látni a koszorúslányait - erre viszont mindig kérdezz rá!

Nem utolsósorban mindig figyelj arra, hogy a ruha kényelmes legyen és tökéletesen álljon: annál kellemetlenebbet ugyanis el sem tudunk képzeni, ha a koszorúslánynak elakad vagy elszakad a ruhája. Akármilyen darabot is válassz, ügyelj rá, hogy a ruha hossza és szabása ne akadályozzon meg a mozgásban. Mindezeket figyelembe véve össze is gyűjtöttük a jelenlegi hazai kínálat legszebb koszorúslány ruháit, melyek szinte minden nőnek fantasztikusan állnak!

A hazai kínálat legszebb koszorúslány ruháit a lenti képgalériánkra kattintva tekintheted meg!

ABOUT YOU - Mascara Estélyi 71 990 Ft
Kattints a további képekért!

Nem tudunk betelni a Jimmy Choo legújabb luxuskategóriás cipőkollekciójával, amit külön a menyasszonyoknak tervezett meg a márka. Az biztos, hogy ennél szebb cipőkben nem is lehetne kimondani a boldogító igent - de mi az év többi napjára is örömmel elfogadnánk őket!

Leadfotó: House of CB
Fotó: Instagram @houseofcb

Oldalak

Fashion&Beauty