Fashion&Beauty

Vége az ügyetlenkedésnek – Így használd a korrektort a tökéletes eredmény érdekében

Eláruljuk, hogyan hozhatod ki a termékből a maximumot.

„Miért nem olyan, mint a címlapokon?”

Egyes kozmetikumoknál valószínűleg te is többször észrevetted már, hogy bármilyen márkájú vagy árkategóriájú terméket választasz, egyszerűen nem olyan a végeredmény, ahogyan azt a fotók, videók vagy influencerek ígérik. Bár ez sokszor lehet a silány minőségű smink hibája, sok esetben azon múlik a „flawless” hatás, hogy milyen mozdulatokkal, ecsettel vagy módszerrel visszük fel a terméket arcbőrünkre. Az alapozó mellett a korrektor használatának módszerét is érdemes tökélyre fejleszteni, ugyanis a tökéletes, címlapra illő végeredmény nagyban függ tőlünk és ügyességünktől. Galériánkban eláruljuk a folyamat csínját-bínját, így legközelebb neked sem fog több sötét, szem alatti karika visszaköszönni, ha a tükörbe nézel.

Így használd

Az első, és talán legfontosabb lépés a megfelelő szín kiválasztása. Ez kulcsfontosságú, hiszen egy rossz árnyalat igencsak mókásan tud mutatni a szem alatt, és azokon a területeken, ahol használni kívánod a terméket. Ha a szem alá kened, akkor válassz az alapozódtól egyel világosabb árnyalatot, ha azonban bőrhibák, pattanások elfedésére használnád, akkor érdemes az alapozóddal (ha nem használsz, akkor a bőrőd színével) megegyező korrektort választani. A zöld színű, úgynevezett színkorrekciós termékek elrejtik a piros foltokat, a sárga tónusú korrektorok pedig segítenek korrigálni a bőrpírtól vagy hiperpigmentációtól egyenletlen bőrt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...