Barnulj gyorsan és egyszerűen! Az ország egyik legszebb nője is így csinálja

Bár lassan, de biztosan a nyár utolsó hónapja is véget ér, az eddig megszerzett barnaságról nem szívesen mondunk le. Így van ezzel Kocsis Korinna is, aki beavatott minket abba, hogyan védi és őrzi meg egész évben csodás barna bőrszínét. (x)

Az ország egyik legszebb lánya erre esküszik

A szépségkirálynő és modell Kocsis Korinna számára már csak munkája szempontjából is kifejezetten fontos a szép, ápolt és karibi barna bőrszín. Korinnának azonban mindemellett az is számít, hogy ezt a barnaságot egészséges módon, különböző vegyszerek vagy napégés nélkül érhesse el. Éppen ezért választotta a KiwiSun bioszoláriumot, aminek a használata után nem csak csodás színe, de mindig jó kedve is lesz.

Egy hely, ahol fontos az egészségtudatosság

A KiwiSun egészségtudatos szolárium koncepciója mögött 20 éves technológiai fejlesztés áll, amely az innovatív rendszernek, a megkapóan vonzó designnak köszönhetően ma már több európai országban működik sikeresen. A modern szolárium technológia és a teljes központi ellenőrzési rendszer bármelyik KiwiSun szalonban garantálja a biztonságos és tartós barnulást. A KiwiSun szolárium rendszere a világon egyedülálló, speciális zöld fényének köszönhetően fokozódik a szervezet D-vitamin termelése, ezáltal javul az ellenálló képesség, továbbá fokozza az endorfin; a boldogság hormontermelést is az emberi szervezetben.

Így hatnak a zöld bioszoláriumok

Komoly technológiai fejlesztés eredményeképpen a KiwiSun egy olyan szolárium rendszert mutatott be, amely egész Európában piacvezető újdonságnak számít, ezáltal kíméletesen barnulva élvezhetők a különleges hatások:

  • természetes karibi barna szín
  • bio pozitív hatás, D-vitamin termelődés természetes úton
  • közérzet javulás
  • testi-lelki feltöltődés
  • fokozza a boldogság hormon termelést

Szükségünk van napfényre!

Az egészségtudatos szoláriumozás ma már nem kizárólag a fiatal hölgyek „sportja”. A KiwiSun vendégeinek több mint ötven százaléka a közép- és az idős korosztályból érkezik, harminc százaléka pedig férfi. A KiwiSun egy olyan új vevőkört vonzott be a szalonokba, akik számára életforma lett az egészségtudatos szoláriumozás és a KiwiSun előtt valószínűleg nem is jártak szoláriumba.

2017 nyarán országszerte már 53 KiwiSun szalonban, magas színvonalú és a szigorú egészségbiztonsági szabványok szerint működő, EU-konform gépek és professzionális, 0,3-as szolárium csövek biztosítják a mértékletes, biztonságos barnulást a vendégeknek.

A KiwiSunban szoláriumozás közben frissítő permet hűsít, többféle hangterápia választható, a maximális higiénia pedig szigorú franchise előírás minden szalonban. A szolárium gépek minősége rendszeresen és gyárilag ellenőrzött, a maximális barnító hatást pedig a hivatalosan dokumentált EU 0,3-as csőcserék garantálják. A KiwiSunban széles választékban kaphatók a szoláriumozást segítő bőrápoló szolárium kozmetikumok is, amelyekkel még eredményesebben barnulhatnak a vendégek.

Igazi újdonság és akciók a KiwiSunban!

Újdonság a Black Safari 200x Bronzer kozmetikum, amely maximalizálja a szolárium barnító hatását, egyidejűleg intenzíven hidratálja a bőrt, valamint a KiwiSun Face Bronzer, amely anti-aging összetevőkkel készült szoláriumozás előtti kozmetikum, arcra és dekoltázsra. Hyaluron tartalmának köszönhetően véd a bőr kiszáradása ellen, a növényi kollagén elősegíti a feszes bőr kialakulását, így a narancs őssejttartalmú krém használatával serkenthetjük a bőr vitalitását és üdeségét.

Élvezd a KiwiSun zöld bioszoláriumok nyújtotta napozási időt, legyél még vonzóbb és egészségtudatosabb!

*Források: Szendi Gábor: Napfényvitamin (Jaffa Kiadó, 2012), Sunlight Research Forum, webbeteg.hu

Leadfotó: stockphoto.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!