Ilyen gyönyörű esküvői ruhában ment férjhez Diana hercegné unokahúga

A brit modell a hétvégén kötötte össze az életét egy 62 éves divatmogullal.

Már egyévesen modellkedett

Lady Kitty Spencer, a néhai Diana hercegné unokahúga még mindig szemtelenül fiatal, de már most több jelentős siker fűződik a nevéhez. A Femcafe.hu még márciusban adott hírt arról, hogy a modellként és színészként is ismert Spencert a Dolce&Gabbana kérte fel, hogy legyen a jól ismert márka globális nagykövete.

"Nagyon megtisztelő, hogy én lehetek a Dolce & Gabbana globális nagykövete. Domenico és Stefano mindig az élet szépségét ünneplik munkájukban, ezért egyedülálló lehetőségnek tartom, hogy velük működhetek együtt, közösen felfedezve az olasz kultúrát, művészetet és életstílust" - kommentálta akkor a hírt a 30 esztendős Spencer, a brit arisztokrácia egyik jellegzetes nőalakja, aki meglehetősen korán kezdte a modellkedést: 1992-ben mindössze egyéves volt, amikor már édesanyja mellett pózolt a brit Harper's Bazaar címlapján. 2015-ben a Tatler nevű magazinnal robbant be a professzionális modellkedés világába, s azóta olyna lapokkal működött már együtt, mint a Vogue, a Marie Claire vagy az Elle.

A hétvégén azonban nem szakmai sikerei, hanem magánéletének izgalmas fordulata miatt került a figyelem középpontjába, ugyanis bekötötték a fejét.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2