Ez lesz a divat? Kim Kardashian szaggatott nadrágja nem sokat hagy a képzeletünkre

Kim Kardashian ismét egy igen extrém darabban pózolt Instagram oldalán. Bár a szaggatott farmerek hatalmas trendnek számítanak, ez a verziója nem sokat takar.

A (túl)szaggatott farmer

Kim Kardashian sosem a visszafogott stílusáról volt híres, egészen elképesztő, mutatós darabokat láthattunk már rajta. Nemcsak a vörös szőnyeges megjelenései voltak azok, ahol valamilyen extrém összeállításban szerepelt, de a hétköznapokon is igen különleges ruhákat mutat be Instagram oldalán. A napokban ismét egy igen meglepő darabot viselt, amin egyből megakadt a rajongók szeme. Egy Instagram posztban mutatta meg azt a szaggatott nadrágot, ami annyira szaggatott, hogy alig takar valamit. Ráadásul ez a ruhadarab igen drága (pedig sok anyagot nem tartalmaz), kicsit több mint fél millió forintba kerül. A sztár néhány éve létrehozta a SKIMS nevű márkáját is, amely elképesztő népszerűségnek örvend, így nem is annyira véletlen, hogy Kim számára fontos a divat. Te mit gondolsz erről a nadrágról? Nézd meg a galériánkat!

Emlékeztek még Kim Kardashian 2019-es Met gálás ruhájára? Bár nagyon jól áll a reality-sztárnak, azóta sem értjük, hogy kapott benne levegőt...
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak