A buggyos ujjú ruhák a fénykorukat élik - tele vannak vele az üzletek

Kislányos bájukkal és vintage stílusukkal a következő buggyos ujjú ruhák pillanatok alatt belopják magukat a divatrajongók szívébe - nem is meglepő tehát, hogy a divatmárkák is tucatjával rukkolnak elő a szebbnél szebb darabokkal! Cikkünkben mutatjuk is a legjobbakat!

A buggyos ujjú ruhák az idei tavaszi szezon legnépszerűbb ruhái

Idén tavasszal szebbnél szebb ruhákkal rukkolnak elő a divatüzletek: a hosszú virágmintás ruhákkal például már régóta nem tudunk betelni, de a rusztikus stílusú hímzett és csipkés darabok, valamint az ingszerű gombolós ruhák is igen népszerűek. Most viszont egy újabb ruhatrendet mutatunk be nektek, melyet nagy valószínűséggel ugyanúgy szeretni fogtok, mint az apróvirágos vintage trendet: következzenek most a "buggyos" ujjú ruhák, melyek pillanatok alatt belopták magukat a divatrajongók szívébe! A hazai kínálatban fellelhető legjobb változatokat össze is gyűjtöttük nektek a cikk alján lévő képgalériánkba, jó szórakozást hozzá!

A tündérmesébe illő, vintage stílusú buggyos ujjú ruhák az idei tavaszi szezon legnépszerűbb ruhái lesznek. Létezik belőlük hatalmas buggyos ujjú, de egészen lapos és diszkrét verzió is; színek tekintetében pedig a fehér, a rózsaszín és a narancssárga megy most a leginkább. A mintás ruhák szerelmesei is bőven találhatnak maguknak valót ebből a trendből, hiszen gyönyörű virágmotívumokkal díszítettek darabok is fellelhetőek az üzletekben. Nem túlzás azt állítani, hogy tényleg csak nehezen tudunk kiemelni közülük egy darabot!

Ha kíváncsi vagy a hazai kínálat legszebb hosszú virágmintás ruháira, akkor kattints a lenti képgalériánkra!

ZARA Poplin cut-out dress 15 995 Ft
Kattints a további képekért!

Bár csak nemrég érkezett el a jó idő, a boltok már is tele vannak a lengébbnél lengébb ruhadarabokkal: az újonnan rendkívül felkapott "nyitott" kardigán például minden bizonnyal az idei tavaszi/nyári szezon egyik legnépszerűbb felsőrésze lesz. Mutatjuk is a legjobb darabokat!

Leadfotó: Mango
Fotó: Instagram @houseofbc

Oldalak