Fashion&Beauty

Minden ruhánkat ez díszíti majd, íme az év legfontosabb kiegészítője

Elég meghatározó lesz.

Kiegészítők 2020

Amikor a kifogástalan stíluson dolgozunk, nem csupán a tökéletes felsőt kell megfelelően kombinálnunk a tökéletes nadrággal és cipővel. Legalább ennyire fontosak a kiegészítők is, melyek nélkül gyakorlatilag meztelennek éreznénk magunkat. A megfelelő ékszer, öv, napszemüveg nélkül szívünk szerint ki sem lépnénk az utcára - és természetesen ezeknek is minden évben megvan a maga trendje. Az ékszereknél, öveknél és táskáknál nem csupán a szín, a kialakítás fontos, de az is, hogy milyen motívumokkal vannak felruházva. A következő oldalon mutatjuk, hogy a tavalyi kagylót mire cseréljük!

A trendért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.