Kendő vagy ruha? - A nyár legdögösebb trendje

A maxi- és miniruhák mindig is a nyár nagy kedvencei voltak, ám idén egy új trend hódít: a lenge, kendőszerű darabok.

Légies

A kendőszerű ruhák leggyakrabban selyemből készülnek, ám a leghangsúlyosabb ismertetőjelük az, hogy úgy néznek ki, mintha több, apró kendőből lennének összevarrva az egymás mellé illesztett daraboknak köszönhetően.

Maxi és mini

Az egészen hosszú daraboktól a falatnyi kis minikig mindegyik stílus, méret és hossz hódít, hisz itt a minták izgalmassága, az anyagok finomsága dominál.

Stílusok

A minimalista daraboktól elkezdve a bohém megoldásokon át a trópusi hangulatig minden megtalálható idén, ha a kendőszerű szoknyákról van szó.

Közelről

Ezeket a ruhákat a változatos minták és a hajtogatások, összetoldások teszik igazán izgalmassá, de a hozzájuk párosított darabokkal és kiegészítőkkel is fokozhatjuk a hatást, legyen szó akár egy pasis blézerről, egy vidám övről vagy egy bohém fejkendőről.

A legfontosabb

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Egy aranyszabály van csak, hogy soha ne essünk túlzásba. Itt a sok fogalmát kicsit nehéz meghatározni, de egy csöppnyi stílusérzékkel könnyen észrevehetjük, ha már túl sok a kiegészítő, túl vegyes a színskála vagy nagyon eltérő stílusokat mixeltünk. Összességében egy a lényeg, hogy egy ilyen merész darabot tudni kell viselni!

Fotók: pinterest.com, favim.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!