Fashion&Beauty

Ez a filléres trükk Katalin hercegné tökéletes frizurájának titka, amit te is azonnal ki akarsz próbálni

Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is kell rá sokat költened.

Nem kell hozzá mesterfodrász

Katalin megjelenésében képtelenség hibát találni: a walesi hercegné minden esetben kifogástalanul néz ki, és ez nemcsak az öltözködésére, hanem a sminkjére, valamint természetesen a frizurájára is igaz – haja mindig ápolt, fényes, és tökéletes áll még a legszelesebb időben is. Persze a fontos események, ceremóniák előtt ő is inkább profi fodrászok segítségét kéri, de az esetek többségében szívesen ragad hajkefét és varázsol magának csodásabbnál csodásabb frizurákat – ahhoz pedig, hogy tincsei tökéletesen rendezettek legyenek, gyakran használ különböző kiegészítőket. Sokan irigylik tőle, hogy bámulatos, és nem utolsó sorban tartós kontyokat képes készíteni, egy szemfüles fodrásznak köszönhetően pedig nemrég napvilágot látott, milyen trükköt vet be ennek érdekében. Ha te is szívesen lemásolnád a kedvenc frizuráját, akkor csak egyetlen egyszerű lépést kell követned, és máris úgy ragyoghatsz, akár egy igazi hercegné!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.