Fashion&Beauty

Katalin hercegné csodásan mutat sportos szettben is: Vilmos feleségének egyik kedvenc lábbelije csupán 12 ezer forintba került

Katalin hercegnének még az egyszerű, hétköznapi alapdarabok is fantasztikusan állnak, kedvenc sportcipőjéért pedig egyenesen odáig vagyunk.

Egyszerű outfitben is ragyog

Nem sok olyan örök darab létezik a divat világában, ami igazán kiállja az idő próbáját, de ha lábbelikről van szó, egy biztos: a fehér tornacipők kora soha nem fog lejárni. 2023-ban ráadásul simán találkozhatunk vele akár egy divatbemutatón vagy egy partin is, nem feltétlenül csak a teniszpályán, ahová eredetileg megálmodták. A fehér tornacipőben rejlő lehetőségekre esküszik egyébként Katalin hercegné is, akit gyakran látni ilyen lábbeliben a hivatalos eseményeken is – egyik nagy kedvence ráadásul egy egyszerű fast fashion darab, amit mindössze 12 ezer forintért vásárolt. Galériánkban megmutatjuk, melyik a walesi hercegné favoritja:

Katalin hercegné mindig nagyon elegáns és sikkes, de ha arról van szó, simán magára ölt teljesen hétköznapi darabokat is, amik pontosan olyan fantasztikusan állnak rajta, mint a legelőkelőbb estélyiruhái.
Kattints a további képekért!

Szombaton koronázzák királlyá III. Károlyt. A szakértők elmondták, mit viselhetnek majd a királyi család tagjai a nagy eseményen.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.