Katalin hercegnének elfogytak a ruhái

Katalin hercegné öltözködési stílusát egy világ csodálja – köztük mi is, azt meg különösen szeretjük benne, hogy hajlandó egy ruhát többször is felvenni. Mint ahogy azt a „normális” emberek teszik. Úgy tűnik, tényleg elfogyhattak a ruhái, mert az elmúlt két napban háromszor is újrahasznosított.

Michael Kors kabátruha

A Mágikus Kert elnevezésű közösségi tér megnyitóján járt a hercegné, ahol egy régi kedvencét, a kék Michael Kors kabátruháját viselte. Ezt már 2014-ben a Vilmossal és György herceggel közös ausztráliai látogatásán is megcsodálhattuk rajta. Nem véletlen, hogy szereti, nekünk is nagyon bejön.

Szürke Roksanda ruha

A hercegné nem csak gyerekneveléssel tölti az idejét, rengeteg alapítvány munkájában részt vesz. Legutóbb például az Anna Freud központ támogatója lett, ami a gyerekek mentális egészségének megőrzéséért dolgozik. Első hivatalos megjelenésén egy szürke Roksanda ruhát viselt, amit korábban is többször megcsodálhattunk rajta. Legelőször 2011-ben, ebből is látszik, hogy egy jól megválasztott darab akár hosszú éveken át hű társunk maradhat.

A legszebb ruha még hátra van, kattints!

Oldalak

  • 1
  • 2