Fashion&Beauty

A hagyományos kötött ruhadarabok lejártak, mindenki ebben hódít ősszel

Az úgynevezett "knitwear" trend már nemcsak otthon, hanem az utcai divatnál is tarol. A hagyományos, átlagos kötött darabok helyett azonban érdemes magasabb minőségbe fektetni. A kasmírral nem lőhetsz mellé, ez lesz a szezon slágere.

Anyagból is a legjobbat - kasmír

Lehet, hogy a divat folyamatosan átalakull, és ma már a lezser eleganciát, valamint a komfortos ruhadarabokat részesítjük előnyben, azonban úgy is hódolhatunk a laza sikknek, hogy közben adunk a magas minőségre. Főként 30 fölött egy nő már leginkább jó basic cuccokkal pakolja tele a kapszula gardróbját, előtérbe kerülnek a neutrális színek, strapabíró, időtálló anyagok és a trendekből soha ki nem kopó fazonok. Nemrég írtunk arról, miért érdemes faux bőr helyett valódit választani (hosszútávon miért éri meg jobban), most pedig arról van szó, hogy a hagyományos, átlagos kötött, azaz "knitwear" cuccok helyett miért célszerű a kasmírban bízni.

Az ősz sláger anyaga

Bizonyos anyagok nem véletlenül költségesek. Míg egy egyszerű kötött pulóver a fast fashion üzletekben hat-nyolc ezer forintba kerül, addig egy kasmír például 20 ezerbe. A sokszoros ár oka a magasabb minőség, amely akár évtizedeken át kiszolgál néhány szezon helyett. Ősszel a valódi bőrkabátod mellé dukál egy puha kardigán, ruha vagy pulcsi, melyet egyszerűen élmény lesz viselni.

Fotók: Zara, Intimissimi

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.