Így néztek ki a Kardashian-lányok plasztika előtt - nem ismernéd meg őket

Tudjuk, hogy a Kardashian-lányok nem a természetességükről híresek, de ezek az előtte-utána fotók kivernek minden biztosítékot.

Kardashian-lányok előtte-utána

Ma már azért azon a szinten vagyunk szerencsére, hogy a természetes megjelenés egyre jobban utat tör magának, még egy olyan korban is, amikor a FaceApp befolyására sokan filterezettre műttetik a nők az arcukat, hogy tökéletesnek tűnjenek. Vannak azonban olyan negatív példaképek, akiknek hála ezek a beavatkozások még mindig nagyon gyakoriak. Ha csak a Kardashian-klán nővéreire gondolunk, már helyben vagyunk.

Kim, Khloe, Kendall és Kylie azok, akiken a legtöbb plasztikát végezték az évek során. Még mindig döbbenten állunk az előtte-utána fotókhoz, amelyek ezekről a lányokról készültek, mert kifejezetten felismerhetetlenek a régi képeken ahhoz képest, hogy ma hogy néznek ki. Persze, hogy a fiatalok is vastag szájat meg húzott szemet szeretnének éles állal, csak közben azt felejtik el, hogy ezek a "példaképek" valamikor természetes valójukban egyáltalán nem így néztek ám ki... hanem így. Mutatjuk.

Kylie Jenner
Kattints a további képekért!

leadfotó: profimedia - reddot

Oldalak