Karácsonyi parfümkörkép

Karácsonyra te is szeretnéd meglepni a legjobb barátnődet, a lánytesódat, anyukádat vagy a nagyidat egy finom parfümmel? Íme pár kellemes illat, amivel nem foghatsz mellé!

Az energiabombának - GUESS Girl Belle

Vakmerő. Kacér. Ellenállhatatlan. A Guess illata pimasz magabiztosságával, játékos csáberejével testesíti meg az ikonikus szépséget, tökéletes választás lehet a mindig pörgös lánytesónak vagy a legjobb barátnőnek. Üde és nőies, a vibrálóan gyümölcsös jegyek varázslatos édességét meghosszabbítják a szexi, virágos akkordok. A jellegzetes virágformájú kupak szirmai áttetsző lila színben pompáznak, puha szalagokba ágyazva, míg a nőiesen kerekded üveget egy trendi ombre hatású doboz öleli körbe. A 30 ml-s kiszerelés 7.799 forint, míg az 50 ml-s 10.569 forint.

Az időtlen stílus képviselőinek - Roses de Chloé

A Chloé rózsára építő illata kifejező, pézsmás, könnyed és kifinomult. A siker és elegancia illata a klasszikus sikk motívumait ötvözi a modern izgalmával, így egy ilyen illattal nem foghatunk mellé, ha egy szívünkhöz igen közel álló személyt szeretnénk meglepni. A légies, áttetsző, gyengéd illat millió rózsaszirom lágyságával és luxusával kényeztet és hihetetlen frissességet áraszt, köszönhetően a bergamottnak, amit édes damaszkuszi rózsa esszencia fon körbe, cseppnyi magnóliával vidámítva. Akár a pír egy hamvas arcon, úgy öleli körbe a rózsaszín szalag a nehéz üveg nyakát, amit egy áttetsző kupak koronáz meg. A bájos illat 30 ml-s kiszerelése 13.500 Ft, a 50 ml-s verzió 17.900 Ft, míg a 75 ml-s változatot 23.200 forintért szerezhetjük meg.

Az idősebb korosztálynak - Hally Berry: Exotic Jasmine

Hally Berry parfümjét, az Exotic Jasmine-t a színésznő kertjének virágai inspirálták. Az ellenállhatatlanul nőies, érzéki és varázslatos illat tökéletesen illik a modern nők stílusához, ám visszafogott bájával és lágy illatával az idősebb korosztály számára is ideális választás lehet. A háttérben kibontakozó, csábító, fás jegyek és bőrre emlékeztető pézsma finom melegséggel ölelik körbe a főszereplő jázmint, ami a maga tisztaságában uralja az illatot. A csomagolás hűen tükrözi a benne rejtőző parfüm könnyed, nőies, virágos jellegét. A parfüm finom pink színe átsejlik a domború virágmintával díszített üvegen. A 15 ml-es kiszerelés ára 5.799 forint, míg a 75 ml-es DNS verzió 2.569 forintba kerül.

Oldalak

  • 1
  • 2