Fashion&Beauty

Jennifer Lopez visszahozta a divatba azt a furcsa nadrágot, ami régen volt divat

Egy nagyon menő összeállításban kapták le a világsztárt a minap.

A bő fazon a menő

Az egész világot elbűvölték a bő, laza és túlméretezett ruhadarabok: a bő farmerek, a laza nadrágok, az óriási kabátok és pulóverek. Az stílustrendek most kifejezetten azt sugallják, hogy "minél nagyobb, annál jobb", és őszintén szólva, egyet kell, hogy értsünk vele. Ezeket a darabokat sokkal kényelmesebb viselni, és a szűken szabott dolgokat nem is sokan szeretik. Nyilvánvalóan a nagy, bő stílusmozgalom még mindig erőteljesen jelen van, és Jennifer Lopez legújabb megjelenése is éppen ezt bizonyítja.

Mutatjuk is!

A laza, elegáns nadrág, amely egy friss verziót kínál a régen merev irodai viseletként ismert nadrágokhoz képest, most újra divat, és helyet érdemel mindenkinek a gardróbjában. Lapozz, mutatjuk hogyan viselte Jennifer Lopez!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.