Fashion&Beauty

Jennifer Aniston elárulta a Jolly Joker szépségtrükköt: ez a színésznő tökéletes hajának titka

Jennifer Aniston mindig is kiemelt figyelmet fordított az arcápolásra, ami meg is látszik rajta, hiszen 54 évesen is olyan ragyogó a bőre, mint fiatalabb korában. A hajápolás terén is megvannak a maga praktikái, melyek jóval egyszerűbb, mint gondolnánk.

Mindig lenyűgöző a frizurája

Mióta a köztudatban van, Jennifer Aniston szinte mindig ugyanazzal a frizurával hódított: évtizedek óta hűséges szőke hajszínéhez és egyenes, tépett fazonjához, amely mostanra szinte ikonikus védjegyévé vált. A színésznőt joggal irigyli mindenki, hiszen 50-en túl is bomba formában van, így nem csoda, hogy sokan kíváncsiak bevált szépségtrükkjeire, melyeket szerencsére nem is titkol a rajongói előtt. Galériánkban eláruljuk, hogyan készít magának tökéletes frizurát a Jóbarátok sztárja:

Jennifer Aniston titka rendkívül egyszerű: mint ahogyan azt a Bustle is írja, a színésznő szinte mindig hagyja a haját magától megszáradni, csupán a töveket fújja szárazra a hajszárítóval.
Kattints a további képekért!

Adam Sandler nemrégiben egy interjúban beszélt arról, hogy milyen volt egy forgatás erejéig Jennifer Anistonnal csókolózni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...