A hét legbugyutább szettje a világ legszexibb pasijáé - Jared Leto bohócnak öltözött

Jared Letoért nők milliói őrülnek meg – bevalljuk, mi is -, de a legújabb filmjének premierjére olyan bugyuta ruhában érkezett, hogy egy pillanatra megingott a rajongásunk. Persze érthető, hogy a Batman filmekből is ismert Joker karaktere ekkora hatással volt a színészre, de a forgatásnak vége, ideje lenne kilépni a szerepből.

Leto szeret kísérletezni a divattal, de ezzel talán nem kellett volna

Ezúttal Londonban gyűlt össze a hamarosan nálunk is bemutatásra kerülő Öngyilkos Osztag (Suicide Squad) szereplőgárdája, és hiába voltak ott csodaszép nők vagy éppen Ben Affleck, az emberek leginkább csak Jared Letora tudtak figyelni. Ha meglátod, milyen idióta ruhában érkezett, te is megérted, mért. A 44 éves sztár zöld, extrém galléros kabátjában és rózsaszín nadrágjában úgy nézett ki, mint Télapó segédje. A fekete mokaszin és zokni kombinációja már csak a megsavanyodott hab volt a tortán. Értjük mi, hogy Leto imád játszani a divattal és a legtöbbször jól is csinálja, de szerintünk ez most nagyon nem jött be.

Bezzeg a GQ friss fotósorozatában istenien néz ki a sztár, nézd meg te is a hihetetlenül stílusos fotókat a következő oldalon!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!