Fashion&Beauty

Iszak Eszti is a hollywoodi sztároktól leste el szépságápolási trükkjeit

Iszak Eszti két dologra esküszik, ha szépségápolásról van szó. A VIVA Tükröm, tükröm című műsorának vezetője azt is elárulta, szerinte milyen smink az, ami minden nőnek jól áll.

Idén nyáron a természetesség a nyerő

Eszti abszolút „cukorka-lány”, ha sminkról és manikűrről van szó. A szőke műsorvezető halvány bőréhez is jobban illenek a pasztell, púderes és barackos árnyalatok. Persze vannak olyan dolgok, amiket sosem vállalna be, a természetességet például mindennél többre tartja. „Nyáron szerintem elég egy leheletvékony alapozó, egy kis szempillaspirál és szájfény, nem áll jól senkinek, ha egy „maszk” van az arcán. A Miss Balaton versenyek során az elmúlt két évben azt tapasztaltam, hogy sikeresebbek voltak azok a lányok, akik a természetes szépség mellett tették le a voksukat, és minimál sminkben jelentek meg a zsűri előtt. A smink mellett szerintem a hajban is a természetesség a nyerő, nem kell mindenkinek szögegyenesre vasalni a haját, vagy éppen göndör loknikat varázsolni. Ami még nagyon fontos, a rövid haj is lehet nagyon csajos, nem kell mindenáron póthajat rakatni.”

Eszti két dologra esküszik, ha szépségápolásról van szó, ha kíváncsi vagy mik ezek, lapozz!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...