Fashion&Beauty

Jude Law gyönyörű lánya pucérruhában vonult fel Cannes-ban: egyszerre provokatív és hihetetlenül dögös a 22 éves Iris - Fotók

Ahogy azt már megszokhattuk, Cannes idén sem csupán a filmművészet, hanem a divat ünnepléséről is szól. Az ifjú Iris pedig nem okoz csalódást azoknak, akik inkább a különleges ruhaköltemények miatt követik figyelemmel a francia filmfővárosban zajló eseményeket.

Nem szorul rá az idősebb nemzedékek tanácsaira

Cannes idén sem csupán a mozgókép ünnepléséről szól: a világ leghíresebb, legrangosabb és legnagyobb presztízsű filmfesztiválján 2023-ban is a legnagyobb sztárok vonulnak fel észbontó ruhakülönlegességekben. Helen Mirren kék hajjal lepte meg rajongóit, Naomi Campbell pedig megmutatta, hogy ötvenen túl is értékes stílusleckéket adhatna az ifjúságnak - bár Jude Law 22 esztendős, gyönyörű lánya, Iris talán nem szorulna rá efféle pallérozásra. Az ifjú modell egyszerre dögös, provokatív, és pokolian stílusos ruhakölteményben vonta magára a figyelmet Cannes-ban. Nem hiszed? Lapozz: mutatjuk!

Iris egy áttetsző Saint Laurent neglizsében jelent meg a Szörny című japán film vetítésén.
Kattints a további képekért!

Amal és George Clooney ismét brillírozott a vörös szőnyegen. Amal egy nagyon letisztult, elegáns bézs kezeslábasban vett részt a The Prince's Trust Awards díjátadón.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....