Fashion&Beauty

Elképesztő, mit művelt a frizurájával Kim Basinger és Alec Baldwin lánya: Ireland a fél világot megdöbbentette

A 26 éves divatmodell mindig tudja, hogyan kell meglepetést okoznia követőtáborának.

Nem vádolható azzal, hogy túlontúl szégyellős lenne

Ireland Baldwin, Alec Baldwin és Kim Basinger hollywoodi filmcsillagok 26 esztendős gyermeke mindig is híres volt különc, extravagáns viselkedéséről és provokatív, merész stílusáról. A sztárcsemetének például sosem támadtak legyűrrhetetlen skrupulusai , amikor hiányos öltözetben kellett megmutatnia magát a női bájakra éhes nagyközönségnek. A 26 éves celebritás persze komoly helyzeti előnnyel indul más nőtársaihoz képest, hiszen szüleitől eleve remek géneket örökölt (az ifjú modell egyébként szinte a megszólalásig hasonlít híres édesanyjára, Kim Basingerre). Ugyanakkor néha hajlamos átesni a ló túloldalára: olykor-olykor túlzottan sokat mutat magából, ezzel pedig kénytelen-kelletlen megöli a titokzatosság varázsát. Az ősi igazság bizony ebben az esetben is hatványozottan igaz: "A kevesebb néha több". A fiatal Baldwin-csemetének bizonyára beletelik még pár évbe, mire ténylegesen felfogja, mit is takar ez az egyszerű, de mindenki számára megszívlelendő bölcsesség.

Ireland legutóbb júliusban botránkoztatta meg az internetezőket: egyik akkori fényképén a fiatal celebritás testét mindösszesen egyetlen arcmaszk "takarta", ettől eltekintve viszont teljesen meztelen volt. Békésen heverészett egy ágyon, s közben az okostelefonja képernyőjére meredt - az Instagram-lakók pedig természetesen mohón bámulták a celebritás fedetlen testét. A közösségi portál üzemeltetői sem teketóriáztak sokat: rövidesen törölték a felületről botrányos fotót. Baldwin most ismét hallatott magáról: a nyarat egy újabb különc, váratlan tettel zárta, s persz megint felkavarta maga körül az állóvizet.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, tudd meg, ezúttal mivel lepte meg követőit az ifjú Ireland!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...