Fashion&Beauty

Elképesztő, mit művelt a frizurájával Kim Basinger és Alec Baldwin lánya: Ireland a fél világot megdöbbentette

A 26 éves divatmodell mindig tudja, hogyan kell meglepetést okoznia követőtáborának.

Nem vádolható azzal, hogy túlontúl szégyellős lenne

Ireland Baldwin, Alec Baldwin és Kim Basinger hollywoodi filmcsillagok 26 esztendős gyermeke mindig is híres volt különc, extravagáns viselkedéséről és provokatív, merész stílusáról. A sztárcsemetének például sosem támadtak legyűrrhetetlen skrupulusai , amikor hiányos öltözetben kellett megmutatnia magát a női bájakra éhes nagyközönségnek. A 26 éves celebritás persze komoly helyzeti előnnyel indul más nőtársaihoz képest, hiszen szüleitől eleve remek géneket örökölt (az ifjú modell egyébként szinte a megszólalásig hasonlít híres édesanyjára, Kim Basingerre). Ugyanakkor néha hajlamos átesni a ló túloldalára: olykor-olykor túlzottan sokat mutat magából, ezzel pedig kénytelen-kelletlen megöli a titokzatosság varázsát. Az ősi igazság bizony ebben az esetben is hatványozottan igaz: "A kevesebb néha több". A fiatal Baldwin-csemetének bizonyára beletelik még pár évbe, mire ténylegesen felfogja, mit is takar ez az egyszerű, de mindenki számára megszívlelendő bölcsesség.

Ireland legutóbb júliusban botránkoztatta meg az internetezőket: egyik akkori fényképén a fiatal celebritás testét mindösszesen egyetlen arcmaszk "takarta", ettől eltekintve viszont teljesen meztelen volt. Békésen heverészett egy ágyon, s közben az okostelefonja képernyőjére meredt - az Instagram-lakók pedig természetesen mohón bámulták a celebritás fedetlen testét. A közösségi portál üzemeltetői sem teketóriáztak sokat: rövidesen törölték a felületről botrányos fotót. Baldwin most ismét hallatott magáról: a nyarat egy újabb különc, váratlan tettel zárta, s persz megint felkavarta maga körül az állóvizet.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, tudd meg, ezúttal mivel lepte meg követőit az ifjú Ireland!

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.