Fashion&Beauty

Imádják vagy utálják - Megmutatjuk, hogy viseld a legmegosztóbb csizmát

A tél egyre keményebb mínuszokkal támad, ezért kénytelenek vagyunk a szekrény mélyére nyúlni a legmelegebb ruhadarabokért. A hidegben a legjobb barátod lehet egy kényelmes, bélelt Ugg-stílusú csizma, amely igencsak megosztó a divatmániások körében. Adunk néhány tippet, hogyan viseld ezt a lábbelit, hogy stílusosnak és ne tramplinak tűnj benne.

Légy visszafogott!

Az egykori Miss USA, Olivia Culpo tudja, nem érdemes a legfeltűnőbb darabokkal kombinálnia ezt a csizmát. Viselj hozzá te is meleg, kényelmes kabátot, sötét nadrágot vagy farmert és laza felsőt. Igazi szaladgálós szett szabadnapra vagy hétvégére.

Le a melegítővel!

Soha, de soha ne vedd fel mackónadrággal és pólóval. Kivéve, ha úgy szeretnél kinézni, mint aki egy lusta vasárnap reggel éppcsak leugrott a sarki boltba kifliért. Ez a szett nemcsak hogy nem stílusos, de egyenesen tramplis. Ugye, te sem szeretnél így kinézni, amikor véletlenül összefutsz az exeddel és az új barátnőjével?

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.
Home&Design
Ha szeretnénk, hogy otthonunk vibráló és élettel teli legyen, bátran próbáljuk ki ezt a stílust. Ne féljünk kísérletezni, és alkossunk egy olyan teret, amely igazán minket tükröz.
Fashion&Beauty
Ha valaha is elgondolkoztál már azon, miért van a legtöbb baseball sapka tetején egy kis gomb, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtudd a választ!