Fashion&Beauty

Így tedd felejthetetlenné az idei karácsonyt ünnepi illatokkal

Tudtad, hogy az illatok érzéseinket is befolyásolják? Nem csupán az van ránk nagy hatással, amit a szemünkkel látunk, hanem az is, amit közben az orrunkkal érzünk, hiszen az emlékezetünk ezt is elraktározza. (x)

Tipikus "emlékillatok"

Biztosan Neked is vannak olyan illatok, amelyek egy pillanat alatt a legboldogabb emlékeket idézik fel benned. A sós tenger illata életed legjobb nyaralását, a nagymama házáé a gyermekkorod bensőséges és persze csintalan pillanatait, a fenyőfáé pedig egyértelműen mindenkinek a karácsonyt is jelenti, amikor végre lelassulunk az egész éves hajtás után, és azokkal töltjük az időnket, akik igazán fontosak nekünk!

Most karácsonykor egy igen nehéz év lezárásához érkezünk, ezért még fontosabb, hogy a kellemetlen emlékeket magunk mögött hagyva olyan új emlékeket gyűjtsünk, amelyekre öröm lesz visszagondolni! A karácsonyfa, a rotyogó halászlé és a frissen kisült bejgli illata mellett, találd meg a számodra kedves aromákat, amelyek segítségével majd hónapok múlva is boldogság önti el a szívedet. Ehhez nyújt most segítséget a Rossmann Parfüm Magazin, ráadásul hatalmas kedvezményekkel is várnak az ünnepekre készülve. Nézz szét a parfümök kínálatában és szerezd be azt az illatot, ami később is eszedbe juttatja ezt a karácsonyt.

Te mire szeretnél emlékezni?

Végre sikerült idén beszerezned minden családi ajándékot a kapott listáról? Esetleg először ünnepelsz a saját lakásodban és nem egy albérletben? A sok évnyi vágyakozás után az állattartók táborába léptél? Vagy új taggal bővült a család? Bármi is legyen most karácsonykor az örömteli újdonság az életedben, a Rossmann-nál biztosan megtalálod azt az illatot, ami segít, hogy ezeket a boldog pillanatokat azonnal felidézhesd, nem számít hány év távlatából tekintesz vissza a 2020-as évre.

Ne feledd, hogy a legértékesebb a szeretteinkkel töltött minőségi idő (nem csak karácsonykor), így szerencsére a Rossmann Online Drogériából is be tudod szerezni a szuper karácsonyi meglepetéseket! Ha még tétovázol, akkor ez biztosan meg fog győzni Téged is: 25%, sőt akár 50% kedvezménnyel veheted meg a megjelölt termékeket, 15 000 Ft vásárlás felett pedig ingyen házhoz is szállítják Neked!

Tedd igazán ragyogóvá és fenséges illatokkal telivé az ünnepet, miközben még a pénztárcádat is kíméled: találd meg a régi vagy új kedvencedet a parfümök között, vagy lepd meg a számodra legfontosabbakat!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.