Így lehetsz természetesen szép: tippek az egészséges ragyogáshoz

Tudtad, hogy a táplálkozásoddal sokat tehetsz azért, hogy a bőröd szebb, a hajad fényesebb és a körmeid erősebbek legyenek? Léteznek ugyanis tápanyagok, amelyek abban játszanak szerepet, hogy hozzájárulnak a bőr, haj és köröm normál állapotának fenntartásához, egészségének megőrzéséhez.

A szépség belülről fakad

Természetes ragyogásod egyik „védőangyala” a biotin. Ez a vitamin a keratin képződését támogatja, amely a bőr, haj és köröm egyik legalapvetőbb alkotóeleme. A bőr épségének megőrzésében nagy szerepe van emellett az A-vitaminnak, amely lassítja a bőr rugalmasságáért felelős kollagén lebomlását. A kollagén termelődése a húszas éveink végén, harmincas éveink elején leáll, majd mennyisége folyamatosan csökken. Szerencsére azonban kívülről is beviheted a szervezetedbe ezt a fontos fehérjét, például étrend-kiegészítő formájában! Sőt, a hidratáltságért felelős hialuronsavat is pótolhatod, hogy a bőröd fiatalosabb és feszesebb legyen.

Megjelenésed továbbá akkor lesz igazán szép és egészséges, ha nem látszanak rajtad az oxidatív stressz káros hatásai. Ezek ellen antioxidánsokkal tudod felvenni a harcot, amelyek sejtjeid védelmében játszanak fontos szerepet. Remek antioxidáns a C-vitamin, az E-vitamin és a szelén, ez utóbbi a szép körmökért, valamint a biotinnal karöltve az egészséges hajkoronáért is felel. Jó hír, hogy a gránátalmalé-porral dúsított Nutrilite™ Beauty You Glow étrend-kiegészítőben ezek a tápanyagok mind megtalálhatók! A haj, bőr, és köröm egészségét támogató, erdeigyümölcsízű gumitablettát praktikus formulájának köszönhetően bárhová magaddal viheted és bármikor fogyaszthatod. Csak kapj elő egy darabot a kis dobozból, és élvezd, ahogy szétolvad a szádban a zamatos gumitabletta!

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

  • 1
  • 2