Fashion&Beauty

Így készült Serdült Orsi elegáns és sikkes frizurája

Fodrász szakértőnk ezúttal Serdült Orsi, a szépségkirálynő számára készített meseszép frizurát!

Az alapok
Az alapkoncepció egy letisztult, plasztikus konyt elkészítése volt. A frizura élkészítése során Böbe egyensúlyba hozta a a legfrissebb divatot és a maradandó, örök francia sikkes stílust.

  

Szimbolika
A nőt, pontosabban a finom érzéki nőt álmodták meg, aki tudja, hogy mit akar, mire vágyik. Valakit aki könnyed természetességgel uralja az időtlen, maximális eleganciát. A fotókon lévő kecses nő alakjával Párizs hangulatát szerette volna megidézni a fodrász és csapata.

                                      
                                         

Ruha, smink
A fotózás során a 2009-es Miss World Hungary győztese, Orsi egy Tamara Barnoff ruhát viselt, sminkjét pedig Vörös Viki készítette. 
Hair Stylist szakértőnk: Nagy Böbe
                                        

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.