Fashion&Beauty

Így készült Serdült Orsi elegáns és sikkes frizurája

Fodrász szakértőnk ezúttal Serdült Orsi, a szépségkirálynő számára készített meseszép frizurát!

Az alapok
Az alapkoncepció egy letisztult, plasztikus konyt elkészítése volt. A frizura élkészítése során Böbe egyensúlyba hozta a a legfrissebb divatot és a maradandó, örök francia sikkes stílust.

  

Szimbolika
A nőt, pontosabban a finom érzéki nőt álmodták meg, aki tudja, hogy mit akar, mire vágyik. Valakit aki könnyed természetességgel uralja az időtlen, maximális eleganciát. A fotókon lévő kecses nő alakjával Párizs hangulatát szerette volna megidézni a fodrász és csapata.

                                      
                                         

Ruha, smink
A fotózás során a 2009-es Miss World Hungary győztese, Orsi egy Tamara Barnoff ruhát viselt, sminkjét pedig Vörös Viki készítette. 
Hair Stylist szakértőnk: Nagy Böbe
                                        

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Kezdetben minden zuhany káprázatos és csak úgy csillog a tisztaságtól: a csempe szép fehér, a fugák makulátlanok és az üvegajtók teljesen átlátszók. Ám az idő múlásával, akármilyen rendszeresen is...
Sztárok
Harry herceg nyitott lenne a békülésre, főleg most, hogy édesapja, III. Károly, valamint sógornője, Katalin hercegné is súlyos betegségben szenvednek. Vajon van egyáltalán erre esély?
Fashion&Beauty
A dús szemöldök az egyik legnagyobb trend idén, amiről mindenki csak álmodozik. Azonban, ha megfogadsz pár egyszerű tippet, gyorsan elérheted a tökéletes formát, méghozzá természetes úton, rövid idő...