Igazi dzsungelhangulat - A legkülönlegesebb bőrtáskák

A nyári összeállítások stílusos kiegészítői lehetnek a dzsungelhangulatot idéző, egzotikus bőrfélékből készült táskák. Lássuk a legkülönlegesebb darabokat a kifutókról!

A világos

A két szélső Valentino táska minden összeállításhoz passzol, legyen szó akár egy elegáns kosztümös outfitről vagy egy vagány partiszettről. A középső képen látható Roberto Cavalli táska hófehér színével és fekete varrásával igazi klasszikus, ezért leginkább a kifinomult és elegáns darabok megkoronázója lehet.

Zöld

Az üde zöld Bottega Veneta clutch a legvadabb buliszerelést is még extrémebbé varázsolhatja, ám egyszerűségének köszönhetően az egyszínű összeállításokba is vihet egy kis színt, főleg a halványabb sárgákkal lehet nyárias. A Gucci mintás táskája tökéletesen megállja a helyét a rohanós hétköznapokon is, hisz egy ekkora szütyőbe tényleg mindent el tudunk rejteni. A foltos Bottega Veneta számunkra afrikai hangulatot kelt, remekül mutathat a fölszínekkel, illetve a bronzos árnyalatokkal.

Pirosak és barnák

A Valentino pinkes beütésű táskája igazán fiatalos darab, remekül mutathat a halványabb rózsaszín és az üdébb zöld szettek mellett is. A Fendi mélypiros táskáját a különleges bélés teszi izgalmassá és kissé extrémmé. A Bottega Veneta doktortáskája remekül passzol az üzleti élet sikkes darabjaihoz.

Izgalmas részletek

A Bottega Veneta amúgy sem unalmas kiegészítőjét egy merész, lila színű díszítéssel tették egészen egyedivé, míg a Cavalli mini táskája az izgalmas rajzolatoknak köszönhetően összetéveszthetetlen. A Valentino finom válltáskáját szegecsekkel bolondították meg.

Fémes rátétek

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Idén hatalmas népszerűségnek örvendenek a fémes, csillogó anyagok és az apró rátétek. A Gucci izgalmas ezüstös-aranyos színvilágot kölcsönzött kiegészítőjének egy kis színezéssel, míg a Chloe tervezői apró kapcsokkal, fémből készült elemekkel rögzítették a különleges pántot. A Valentino darabjait szegecsekkel verték ki a modernebb és rockosabb hatás kedvéért.

Fotók: vogue.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!