Fashion&Beauty

Húsz éve ugyanazt a farmert hordja a családanya, és még egyszer sem mosta ki: megmutatta a nyilvánosságnak, hogy néz ki most a ruhadarab - Videó

Különcsége miatt kapott hideget-meleget az internet népétől: még olyan kommentelő is akad, aki nemes egyszerűséggel hajléktalannak nevezte a 60 éves brit nőt.

"Elfelejtette" kimosni

Vannak ruhadarabok, melyekhez - ilyen-olyan személyes okokból kifolyólag - hosszabb távon is ragaszkodunk, így addig hordjuk őket, amíg az állagromlás természetes és elkerülhetetlen folyamata azt megengedni. Az viszont tényleg igazi kuriózumnak számít, ha valaki két teljes évtizeden keresztül hordja ugyanazt a ruhát. Egy 60 éves leedsi nő most nagyon közel jár ehhez: Sandra Wallis 2004-ben, vagyis tizenkilenc évvel ezelőtt vásárolt magának egy farmert a Marks & Spencernél. Ugyanebben az évben jött világra a hölgy lánya, és Sandra remélte, hogy sokáig tudja majd viselni a nadrágot - arra azonban ő sem számított, hogy ennyi ideig ruhatárának fontos darabja lesz majd. A farmert Sandra 2004 óta soha nem mosta ki - nemrég egy tévéműsorban a nyilvánosságnak is megmutatta, hogy néz ki most gardróbjának talán legikonikusabb gyöngyszeme. Lapozd fel galériánkat, és te magad is megláthatod!

Sandra a Steph’s Packed Lunch című műsorban állt elő különös történetével. Az adás szóban forgó részletét egy TikTok-videóban is megosztották, eddig körülbelül 600 ezer felhasználó látta.
Kattints a további képekért!

Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.