Hosszú Katinka megmutatta az új haját – Fotó

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő nem mindennapi fotót tett közzé, az új frizurájával mindenkit meglepett, egyesek szerint alig lehet ráismerni. Neked hogy tetszik?

Nincs megállás

Hosszú Katinka gőzerővel készül a tavalyról 2021-re halasztott olimpiára, amit a tervek szerint július 23. és augusztus 8. között rendeznek meg Tokióban. Ebben most már a koronavírus sem állíthatja meg, az úszónő ugyanis még februárban megkapta az első, múlt héten pedig a védőoltás második dózisát.

Hosszú Katinka is megkapta a koronavírus elleni védőoltást. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónőt dr. Merkely Béla rektor oltotta be a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán” – írta a Semmelweis Egyetem a közösségi oldalán.

A saját közösségi oldalán igencsak aktívan posztoló Katinka most valami mással lepte meg a rajongóit, méghozzá az új frizuráját mutatta meg. Egy aprónak tűnő változtatás szinte teljesen eltérő külsőt kölcsönöz a sportolónak, mint amit megszoktunk tőle.

Mutatjuk a képet – lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2