Soha nem gondoltuk volna! - Horváth Éva és Király Linda közös titkot őriznek

Hogy mi a közös a gyönyörű kismamában és az aranytorkú énekesnőben? Horváth Éva és Király Linda nagy titka a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémben rejlik, amelyet az utóbbi néhány hónapban rendszeresen használnak. (x)

Hialuronsavval a bőröregedés ellen

Az öregedés és a káros külső hatások miatt a hialuronsav mennyisége egyre inkább csökken a bőrünkben, mely elzáltal elveszíti természetes fényét és egyre szárazabb lesz. Ekkor jelennek meg az első ráncok is és a bőr petyhüdtebbé válik. A természetes öregedési folyamatok ellenére, a Lux-Factor ránctalanító krémnek van megoldása a bőrfiatalításra!

A hialuronsavnak köszönhetően, amely a bőrszövet fontos összetevője, a krém rugalmasabbá teszi a bőrt és hidratálja, valamint elősegíti a kollagén és az elasztin termelődését. A hialuronsav hihetetlen képessége, hogy megőrzi a vizet a bőr szövetében, ezáltal a Lux-Factor ránctalanító formula a 100%-ban természetes európai eredetű hialuronsavval hosszantartó hidratálást és bőrfiatalítást eredményez. A krém rendszeres használatával a bőr láthatóan fiatalosabb és ragyogóbb.

Nem minden arany, ami fénylik!

A hialurosavas krémek valódi trenddé váltak a kozmetikai iparban. Számos termék jelent meg a piacon, melyek bőrfiatalítást és ránctalanítást ígérnek, a fogyasztók azonban gyakran elégedetlenek az eredményekkel, mert a termékek nem biztosítják az ígért hatást. Rengeteg gyártó állítja, hogy a terméke hatékony, erre viszont sajnos általában nincs egyértelmű bizonyítékuk és általában a klinikailag tesztelt összetevőkről szóló tanúsítvány is hiányzik.

A már Magyarországon is kapható a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém azonban minden kellő tanúsítvánnyal rendelkezik, kizárólag természetes összetevőkből áll, klinikailag és bőrgyógyászatilag is tesztelt, használata pedig teljesen biztonságos, hiszen semmilyen kellemetlen mellékhatása sincs.

Látható eredmények akár már 2 hét után

A gyártó felkérésére 800 hölgy két hétig minden nap reggel és este használta a Lux-Factor ránctalanító krémet. A felmérés eredményei alapján elmondható, hogy:

  • a mimikai és mély ráncok, valamint a finom vonalak megjelenése a krém rendszeres használata alatt 80%-ban csökkenhetnek,
  • a bőr akár 60%-kal is hidratáltabb lehet,
  • a bőr tónusa és teljes szerkezete megjavul,
  • a krém alkalmas minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrre is,
  • az egy hónapig tartó Lux-Factor hialuronsavas ránctalanító terápia után a fogyasztók nem kívántak semmilyen más ránctalanító krémet használni!

A tapasztalatok önmagukért beszélnek

„A Lux-Factor Wild 4D Hyaluron krém számtalan esetben bebizonyította, hogy hatékony fegyver az időjárás káros hatásaival szemben, mivel behatol a bőrsejtekbe, így javítva a bőr szerkezetét. A benne található hialuron hatóanyag támogatja a bőr mélyebb rétegeinek hidratálását, ennek köszönhetően egészséges marad a bőröm. Ha Ti is szeretnétek megóvni a bőrötöket, akkor a Lux-Factor Wild 4D Hyaluron krém nem fog csalódást okozni.” /Festy in Style, blogger/

Kihagyhatatlan akció!

A Lux-Factor krémek segítségével Te is megfiatalíthatod arcbőröd és eltörölheted a ráncokat, hiszen a bőr mélyebb rétegeibe hatol, így gyors és hatékony ránctalanítást biztosít. Fiatalító botox hatása működik, emellett pedig hidratál és ragyogó bőrt biztosít. Érzékeny bőrre is alkalmas

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet ráadásul most promóciós áron, több mint 30%-os kedvezménnyel rendelheted meg a lux-factor.com weboldalon vagy az alábbi telefonszámon: +3621 252 4050.

Leadfotó: facebook.com/horvatheva

Szólj hozzá Te is!