Fashion&Beauty

Csábító fehérneműben kapták lencsevégre Heidi Klumot és 18 éves lányát: Leni kiköpött az édesanyja – fotó

December 1-jén az Intimissimi egy igazán különleges élményre invitálta vendégeit, akik a budapesti Kempinski Hotel jóvoltából a szálloda elnöki lakosztályában egy titokzatos pizsama partin vehettek részt.

Exkluzív kollekcióbemutató

Az este hangulatáról Bréda Bianka DJ gondoskodott, a meghívottaknak pedig a szálloda lakosztálya nyújtotta városi panoráma mellett lehetőségük volt különleges kézmasszázsban részésülni, pezsgő – és csokiszökőkútba mártogatott gyümölcsök, valamint egyéb finom falatok kíséretében. A vendégek – többek között Nagy Adri, Kárpáti Rebeka, Molnár Nini és Sydney van den Bosch – mindannyian a márka egyik legikonikusabb termékét, a maszkulin szabású, hosszú, 100% selyem pizsamát viselték, amely már 7 árnyalatban elérhető. Az izgalmas programok mellett a márka karácsonyi fehérnemű kollekciójának megtekintésére is lehetőség nyílt, mely a lakosztály gardróbjában került kiállításra. Ráadásul Heidi Klum és 18 éves lánya, Leni is dögös piros fehérneműkbe bújtak egy fotósorozat kedvéért, az eredmény láttán pedig elállt a lélegzetünk.

Nagy Adri Kárpáti Rebeka, Molnár Nini Sydney van den Bosch

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.