Fashion&Beauty

Durva stílusmerénylet vagy mesébe illő átalakulás? Rita Ora meztelenruhában borzolta a kedélyeket a vörös szőnyegen - Fotók

Minden tekintet a világhírű énekesnőre szegeződött a British Fashion Awards ceremóniáján.

Úgy festett, akár egy elbitangolt sellő

A 32 éves brit énekesnő, Rita Ora mágnesként vonzotta a tekinteteket a British Fashion Awards idei ceremóniáján. A közkedvelt előadóművész nem sokat bízott a véletlenre, illetve a divatszakértők- és rajongók fantáziájára: egyedülálló meztelenruhában érkezett a vörös szőnyegre, melyben szinte minden egyes testrésze jól látszott: kivillant például vörös tangája, ami felett csupán egy, a melltartójához erősített áttetsző szoknyát viselt. A celebritás merész, provokatív és minden szempontból egyedülállónak mondható összeállítása Nensi Dojaka 2023-as tavasz-nyári kollekciójából származik. Az énekesnő ráadásul egy pókháló hatású, szinte már maszkra emlékeztető sminkkel egészítette ki öltözékét, s így az összhatás már tényleg leírhatatlanul extrém. Rita Ora úgy nézett ki az idei British Fashion Awardson, akár egy elbitangolt sellő, aki egy óvatlan pillanatban halászhálóba gabalyodott.

És ez még korántsem minden: az énekesnő mostanában különösen kedvelheti a szélsőségesen merész, szinte már polgárpukkasztó szetteket, ugyanis nem is olyan régen szintén egy olyan öltözékben mutatkozott, mely szinte minden egyes porcikáját látni engedte.

Lapozz tovább, máris mutatjuk a fotókat Rita Ora másik döbbenetes ámokfutásáról!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.