Fashion&Beauty

Heidi Klum alakja még mindig tökéletes: ezzel a csodadiétával tartja magát formában a 49 éves szupermodell

Heidi Klum számára fontos, hogy az ötödik X-hez közelítve is megőrizze fiatalos lendületét és irigylésre méltó alakját: a német származású szupermodell egy különleges diétára esküszik, ami mostanra az egész világot meghódította.

Mi lehet a titka?

Heidi Klum 18 esztendősen robbant be a köztudatba, s azóta a világ legünnepeltebb szupermodelljeinek táborát erősíti. Noha hamarosan betölti az ötvenedik életévét, ma is pontosan olyan csodásan néz ki, mint fénykorában – sőt, simán letagadhatna akár 10-20 évet is. Egyértelmű, hogy nem fog rajta az idő, amivel bizonyára ő maga is tisztában van, ám azt sem titkolja, hogy nem csak a csodás génjeinek köszönheti a fantasztikus külsejét. A híresség hosszú ideje egy különleges étrend híve, amire sokan az egyik legegészségesebbnek tartott mediterrán diéta versenytársaként tekintenek. Bár nem arról ismert, hogy villámgyorsan szabadít meg a súlyfeleslegtől, cserébe nem ítél éhezésre, sőt, az élvezetek sem vonja meg a fogyókúrázótól.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.