Fashion&Beauty

Házi praktikák a teltebb ajkakért: ezeket próbáld ki, ne a feltöltést!

A megoldást nem az orvosi feltöltésben kell keresni, ezekkel az egyszerű praktikákkal otthon, fájdalommentesen növelheted ajkaid méretét.

Le a cserepekkel - Nem vagy tetőfedő!

A cserepes ajkak nem csak csúnyák, de optikailag kisebbnek is mutatják a szánkat, ugyanis szinte alig vernek vissza valamennyit a rájuk eső fényből. A legkönnyebben fogmosás után, vizes fogkefével lehet megszabadulni tőlük, finoman dörzsölgessük le őket. Ezzel egyébként a vérkeringést is felpezsdítjük, amitől ajkaink színe élénkebbé válik.

Elő a bézs szájceruzákkal!

Közismert trükk ajaknagyobbításra a profi sminkesek körében a bézs szájceruza használata. Ha ugyanis ezzel rajzoljuk meg a kontúrt és alapozzuk le a szánkat, akkor a rá kerülő élénk rúzs nagyobb felületen képes megtapadni, így az ajkak teltebbnek, érzékibbnek tűnnek majd.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?