Varázslatos ajándékötletek: Ezek most a legmenőbb Harry Potteres szettek

Segítünk, hogy tökéletes ajándékot adhass.

Harry Potter láz

Az első könyv 1997-ben jelent meg, és J.K. Rowling szerzeménye olyannyira lázba hozta a rajongókat, hogy az összes kötetből film készült. Bár az utolsó Harry Potter film 2011-ben jelent meg, a varázslóvilág és azok szereplői egy percig sem merültek feledésbe. Idén a divat is a fanok számára kedvez, és karácsony előtt számtalan Harry Potteres kiegészítő, ruha és cipő közül választhatunk, illetve kedveskedhetünk mások számára az ünnepek alkalmával. Most körbe is néztünk az üzletekben, és összeszedtük a legmenőbb varázslós szetteket, melyekkel biztosan nem lövünk mellé, ha ajándékozásról van szó.

Aranycikesz karperec

Ki ne emlékezne még a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola különleges sportjára, a kviddicsre, melyben a feladat a repülő labda, az aranycikesz megszerzése volt. Ezúttal valósággá válhat, és mi magunk is megszerezhetjük, ugyanis a Pandora megalkotta az aranycikesz díszítette karkötőket, melyek egy felnőtt Harry Potter rajongó számára is tökéletesen hordhatóak.

Mágikus cipő

Ha elég bevállalósak vagyunk és imádjuk a sportcipőket, most a valóságot kombinálhatjuk a varázslatos elemekkel egy cipő formájában is. Ugyanis a Vans is megálmodott egy Harry Potteres kollekciót, így a már szinte ikonikusnak számító cipőket ezúttal különleges formában is viselhetjük, ráadásul most extra akciókkal csaphatunk le rájuk.

Még több Harry Potteres ajándékötletért lapozz egyet!

Fotók: Pandora; Vans

Oldalak

Szólj hozzá Te is!