Fashion&Beauty

Borzalmasan hullik a hajad? Ezzel a 3 pofonegyszerű trükkel végleg búcsút inthetsz a kopasz foltoknak!

Könnyedén visszanövesztheted a kihullott hajszálaidat, mindössze egy jó hajápolási rutinra és néhány okos trükkre lesz hozzá szükséged.

Viszlát, hajhullás!

A hajhullás egy teljesen természetes folyamat, hiszen mindannyian veszítünk néhány hajszálat naponta fésülködés, hajmosás és hajszárítás közben is. Ezenkívül a hormonális változások is befolyásolják azt, hogy kisebb mennyiségű hajcsomók végezzék a fésűben, ilyen például a terhesség, a fogyás, valamint a stressz is. Bizonyos tényezők miatt azonban időnként kritikussá is válhat az eleinte normál mértékű hajhullás, ami akár részleges vagy teljes kopaszsághoz is vezethet. Szerencsére van néhány egyszerű, természetes és hatékony módja annak, hogy megmentsük és erősebbé tegyük hajunkat – galériánkban mutatunk három trükköt, amelyek segíthetnek a kopaszodás elleni küzdelemben.

A fej masszírozása és a különböző olajos pakolások, hajmaszkok nagyon hatásosak lehetnek. Amellett, hogy az olajos fejmasszázsok serkentik a haj növekedését, remek stresszoldó és feszültségcsökkentő hatással is bírnak. A rozmaringolaj, a muskátliolaj, valamint az aloe vera gél mind kitűnő választás.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.